Arra gondoltam legyen Zippo fórum, ahova nyugodtan lehet írni a Zippoval kapcsolatosn bármit. Ha vannak kérdéseitek, vagy ötleteitek itt tegyétek fel, sőt nagyon jó lenne, ha egymásnak is tudnánk segíteni a felmerülő problémákkal.

Szerző: zippogyújtó  2010.03.06. 21:58 9 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zippoongyujto.blog.hu/api/trackback/id/tr451814845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zippogyújtó · http://www.zippoongyujto.blog.hu 2010.10.16. 19:42:37

Szia!

Én a német központba nem küldtem még gyújtót, de Amerikát egy hónap alatt megjárta oda-vissza. Én a csomagra 8000-t soknak tartom, szerintem nézz körül még egy kicsit. Egyébként, ha ajánlva, esetleg értékkövetéssel adod fel semmi baj nem lehet!
Olvasgasd továbbra is a blogot:) És ha van kedved írd meg a Zippod történetét, vagy, hogy miért használsz Zippot!

További jó Zippozást:) !

Üdv, a szerk.

Helló!

Olvasgattam a blogodat és meg szeretném kérdezni, hogy nem tudod-e véletlen, hogy a német Zippo klinikának mennyi időbe telik a javítás??? Illetve, hogy lehet-e bízni a magyar postában csomagküldési szempontból, ha már minimum nyolcezer a feladási díj???

Segítségedet köszönöm!

Tisztelettel, egy hardcore Zippo fan! :)

zippozer 2010.12.18. 15:48:58

Szia!
Nagyon gyorsan ki szokott fogyni a Zippo öngyújtóm és nem olyan olcsó bele a Zippo benzin. Azt hallottam, hogy sima 95-ös benzinnel is meg lehet tölteni. Szeretném megkérdezni, hogy lesz-e valami baja a gyújtómnak?
Előre is köszönöm
Üdv

zippogyújtó · http://www.zippoongyujto.blog.hu 2010.12.18. 21:58:52

Szia!

Baja nem lesz, de én egyszer próbáltam és nagyon büdös volt, illetve füstölt is. Ha drágának találod nézz körül, hogy mennyibe kerül a sebbenzin vagy folt benzin, mert az nem füstöl és még elfogadható a szaga.
Van kínai Zippo benzin is talán olcsóbb..
Üdv.

zippozer 2010.12.19. 12:22:55

Köszönöm szépen!!!

Vintédzs 2011.02.05. 23:42:58

Szia!

Nekem az a probléma jött elő a Zippomnál, hogy nem kattan, és záródik-nyitódik határozottan a tető. Ennek talán az lehet az előzménye, hogy egy b.zigyerek a múltkor elkérte, és trükközött vele, a farmerján nyitotta-gyújotta meg. El is vettem egyből. Elég idegesítő, hogy évek óta óvom, vigyázom, erre egyilyen kis f@szakalap itt tönkre teszi nekem...
Belül a kis fülön próbáltam minkét irányba hajlítani kicsit, de nem tudom elérni, hogy olyan legyen, mint gyárilag volt. Szépen kattant, kipattant a tető, vissza is ugyanúgy.
Mitévő legyek? Most küldjem vissza, több, mint 10.000 lenne a csomag? De hozzámnőtt, így nem jó, hogy nem patentül működik...

zippogyújtó · http://www.zippoongyujto.blog.hu 2011.02.06. 18:00:59

@Vintédzs: Szia!
Szerintem nézd meg a gyújtó szerkezeten a kis fém fület. A tetőben lévő kis lap csak azt segíti, hogy nyitás-zárásnál szépen csússzon a "fül". Nézd meg, hogy nem lazult-e ki ez a fül. Remélem jól értem a problémád...
Ha nem csinált nagy trükköket a gyújtóddal, elvileg ez a nyitási trükk nem okoz bajt.
Remélem tudtam segíteni.

Zippo Bácsi 2012.10.27. 16:15:28

Sziasztok! lenne egy eladó zippo öngyújtóm a 7. kiadású eredeti annyi hogy a felső fülén amit kinyitunk ott van belegravírozva 2 db név.ezt még kis koromban kaptam kb 8 évesen. nagyon hozzám nőtt de sajnos meg kell tőle válnom.semmi baja nincs ha valakit nagyon érdekel akkor személyesen is eljöhet érte.Ne haragudjatok hogy ide írom de nem szeretném olyannak eladni aki az első használat után elbassza.sajno volt egy 9. kiadásu öngyujtóm is ugyan ez de azon nem volt írás és elcseréltem egy haverral.Beletették a 98 as benzint és azzal használták de annak le is szakították a teteét tehát már el is B@szódott:-( Akinek kell az irjon emailra.Az aljára ez van pontosan írva: H zippo 07 Bradford.pa Made in u.s.a

Wadkan 2015.03.22. 03:08:29

Sziasztok annyi lenne a kérdésem hogy érdemes megvenni egy 1994 -es évjáratú Zippo-t ami mondjuk átlagos állapotban van, vagy mondjuk egy 2008-as kiadású nem használt, újat ? a régebbin van egy szép gravírozás, az új meg sima ezüst szálcsiszolt az oldalak polírozottak.
itt is érvényes az az örök igazság hogy a régebbi dolgok még jobban meg voltak csinálva? vagy a minőség a mai napig változatlan? nincs spórolás az anyagokban, megmunkálásban, összeszerelésben, egyszóval a minőségben, a régebbiekhez képest?

zippogyújtó · http://www.zippoongyujto.blog.hu 2015.03.31. 18:04:10

Szia!

Én biztos, hogy a régebbit venném meg :)
Minőségi eltérés biztos, hogy nincs a kettő között, de szerintem nem mindegy, hogy egy 20 éves vagy egy 7 éves gyújtód van.
süti beállítások módosítása