Azon kívül, hogy jó anyagokból van összerakva, van egy másik fontos tényező is.

Az, aki Zippot használ tudja értékelni a szépséget és minőséget! Aki eddig naponta elhagyta a gyújtóit, biztos, hogy jobban odafigyel egy ilyen személyes tárgyra. És ha mondjuk bele van írva a név, vagy valamilyen személyes dolog, kétszer is meggondolja, hogy hova teszi le a Zippot. Persze vannak nótórius elhagyók. Nekik tudom ajánlani a Zippo tartót. Ez egy kis táska, amit az ővre lehet csatolni és hamar hozzászokik az ember, hogy hova kell tenni a gyújtót. Nem túl nagy, nem zavaró és vannak kimondottan szép kivitelűek, amit bármilyen ruhához fel lehet venni.

Egy műanyag gyújtó semmilyen értéket nem képvisel. Természetes, hogy nem figyel rá az ember, és leteszi bárhova, elviszik a haverok stb. Azt gondolom, hogy kár erre pazarolni a pénzt.

Én még egy Zippot sem hagytam el, igaz, hogy szinte ki sem adom a kezemből a gyújtót. Inkább rágyújtok én is... Szóval ha olyasvalakinek akarsz Zippot venni aki "úgyis elhagyja" , vegyél hozzá kapásból egy bőrtáskát és máris nyugodt lehetsz!

Szerző: zippogyújtó  2010.02.26. 23:54 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zippoongyujto.blog.hu/api/trackback/id/tr381793748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása