Az alábbi pdf-en meg tudjátok nézni az idei Zippo kollekciót. Lehet, hogy későn tettem fel, de nemsokára itt a karácsony!

http://www.zippo.hu/download/2009_CompleLineCollection.pdf

Szerintem érdemes böngészgetni, hogy legyen megfelelő ajándéknak való. A hagyományos Zippo mellett ott a Zippo BLU. Ez egy gázzal működő Zippo gyújtó. Érdekessége, hogy kéken ég. Nem akarok senkit lebeszélni róla, de én megmaradok a benzines gyújtónál. Egyébként ezek a gyújtók is szépen megmunkáltak, különböző motívumok vannak és természetesen erre is vonatkozik az örök garancia.

Nem szabad elfelejteni a Zippo kiegészítőket sem. Hamár van szép Zipponk, legyen Zippo tok is. Ővre felfűzhető és megvédi a gyújtót a kopástól.

A Zippo tűzkőről már írtam korábban, de tényleg érdemes ezt használni. Nem kerül sokkal többe mint a hagyományos, de sokkal tovább tart!

Van még szép Zippo kulcstartó,Zippo benzin stb. És egy újdonság a többfunkciós gyújtó, ami ideális kempingezéshez, kiránduláshoz. Szépen kidolgozott, gyerekbiztos gyertya gyújtó.

 

Szerző: zippogyújtó  2009.11.10. 20:33 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zippoongyujto.blog.hu/api/trackback/id/tr511516402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása