Olvasgattam egy fórumon, hogy mivel lehet pótolni a Zippo benzint. Eszembe jutott, hogy amikor az első Zippomat kaptam én sebbenzint használtam. Akkor még drága volt az eredeti benzin és ezt ajánlották a haverok. Nem volt rossz, de visszagondolva elég büdös szaga volt (legalábbis az eredetihez képest). Egyszer kipróbáltam a 95-ös benzint is... Na ez igazán okos ötlet volt. Borzasztó büdös volt és úgy füstölt, mint egy gyárkémény. Persze azonnal lehetett cserélni a vattát és meg kellett vágni a kanócot is. Szóval ezt ne próbáljátok ki!

Láttam Zippo benzinhez hasonló kinézetű benzint, de megmondom őszintén sosem használtam. Ha valakinek van tapasztalata ezen a téren, kérem írja meg!

Szerző: zippogyújtó  2010.07.28. 23:29 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zippoongyujto.blog.hu/api/trackback/id/tr602183722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Laszlo Kun 2013.04.30. 15:10:35

csak az eredetit/benzin,tuzko, kanoc/
süti beállítások módosítása