Ha szeretnéd megosztani másokkal, hogy hogyan szerezted a Zippodat, milyen emlék fűz hozzá, vagy valamilyen különleges esemény volt vele, küld el nekem a zippoongyujto@freemail.hu e-mail címre, és én felteszem a blogra. Ha van képed azt is elküdheted.

 

LallerZ Zippo gyűjtő ismerősöm csinált egy szép oldalt a saját gyújtóinak. Ajánlom figyelmébe mindenkinek, aki szereti a szép gyújtókat és gondolkodik saját kollekcióban.

Amit nagyon irigylek tőle, az a 75 éves születésnapra készített limitált szériás swarovski kristályos Zippo gyújtó... Szép darab!! Látogassatok el a http://www.szilagyi_lajos.extra.hu oldalra. A gyújtókon kívül sok hasznos linket és érdekességet is megtaláltok a weboldalon.

És lehet továbbra is ajánlani az oldalakat vagy a gyújtó-gyűjteményeket!

 

Szerző: zippogyújtó  2009.07.07. 21:40 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zippoongyujto.blog.hu/api/trackback/id/tr771225334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása