Megkaptam a 29. Zippo gyújtót:)

Egy új kollekció első darabja a magyar kártya tök ász figurája!

Egy kis érdekesség a Zippo szabályáról. Minden ország leadhat ötleteket a központnak, hogy abban az évben milyen helyi gyújtókat készítsenek. Amerikában eldöntik, hogy melyiket készítik el, ha sikeres volt a széria, a következő évben is legyártják, ha nem akkor csak egy évig "élt" a minta.

A gyújtó története -és komolyan nem akarok reklámot csinálni senkinek- kellemes meglepetés volt.

A feleségem rendelte szombaton este a neten. Vasárnap délelőtt már jött is a válasz mail, hogy köszönik a rendelést és kedden! már meg is kapja a gyújtót. Valóban ma meg is érkezett. Persze magyar ember lévén csak utánvétellel fizette ki (én is így tettem volna), de minden a legnagyobb rendben volt.

Úgyhogy tudom ajánlani a www.ongyujto.com oldalt. De azt gondolom, hogy aki csak egyszer is beütütte a keresőbe, hogy Zippo öngyújtó, máris megtalálta.

Íme a kép az új szerzeményről:

Szerző: zippogyújtó  2009.07.07. 21:26 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zippoongyujto.blog.hu/api/trackback/id/tr831232893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása